Şair Abdi Anaokulu
MURADİYE MAH. EYYÜP PEYGAMBER CAD. ŞAIR ABDI ILKOKULU BLOK NO 138 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
04142151955

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ilimizde bilinen ve tercih edilen okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM